Zelfverdediging en weerbaarheid voor vrouwen is een leuke dynamische training met een hoge funfactor. In de cursus leer je voor jezelf op te komen en assertiever te worden. Door middel van oefeningen ga je stevig en rechtop staan, daardoor is het makkelijker om voor jezelf op te komen.Ook leer je om gaan met bedreigende situaties en hoe je hieruit kan ontsnappen.

Er worden onder ander principes gebruikt uit het “Rots en Water” programma. “Rots en Water” is een psychofysieke training. Het richt zich op de ontwikkeling van sociale competenties. De zelfverdedigingstechnieken in de training komen vooral uit het karate, maar er komen ook elementen uit andere vechtkunsten aan de orde.

De technieken zijn gericht op vrouwen en makkelijk te leren. De cursus bied een veilige omgeving om te oefenen met andere dames. De cursus is geschikt voor alle leeftijden, van 18 tot 88!!!

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, de voorkeur gaat uit om te trainen op blote voeten, maar schoenen met een platte zool mogen ook. (geen sokken of gladde schoenen)

Start: vrijdag 22 september 2017
Tijd: vrijdag 11:00 tot 12:00 uur
Aantal lessen: 12 lessen
Locatie: Wijkcentrum Hatert B9 Prijs: € 67,-
Cursuscode: WEER 17-02

Schrijf je in op: Zelfverdediging en Weerbaarheid voor Vrouwen bij de www.deopstap-nijmegen.nl

Voor meer informatie of privetrainingen: www.nekodo.nl